• Home

Verzending / Afhaal

Proef de magie van versgebakken verleidingen. Ontdek onze ambachtelijke creaties die je hart en smaakpapillen betoveren!

Op deze pagina vind je informatie over de verzending en het afhalen van producten.

Afhaal

Het is mogelijk om bestelde producten af te halen op locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden per mail of telefonisch.

*voor zakelijke klanten kunnen afwijkende voorwaarden gelden, zie onze algemene voorwaarden.

Het is mogelijk om, tijdens het bestelproces of ná uw bestelling via de Postnl Track & Trace code, voor een afhaallocatie te kiezen. Let op: de pakketten blijven maximaal 1 week liggen bij de door u gekozen afhaallocatie. Mocht het pakket niet binnen een week door u worden opgehaald, dan wordt het pakket automatisch retour verzonden naar onze locatie. U dient dit dus zelf goed in de gaten te houden. Mocht uw pakket toch geretourneerd worden, dan kunnen wij uiteraard uw bestelling weer aan u verzenden, doch de verzendkosten zijn in dit geval dan wel voor uw eigen rekening. Wij garanderen niet de versheid van geretourneerde producten. Denkt u er wel aan dat het om verse producten gaat. Wij hopen op uw begrip.

Verzending

Verzending vindt plaats via PostNL. De verzendkosten bedragen € 8,90 (tot 10 kg) en € 13,50 (van 10 – 23 kg) indien je een bestelling thuis laat bezorgen in Nederland. Bij een bestelling boven €250 euro ontvang je gratis verzendkosten (binnen NL). Het afhalen op onze locatie in Zutphen is gratis. De hoogte van de verzendkosten worden bij de bestelling expliciet vermeld.

Beste klant, Door privé omstandigheden kunnen wij voor onbepaalde tijd geen lavash leveren. Onze excuses voor het ongemak. We werken aan een oplossing en houden u op de hoogte van eventuele veranderingen. Met vriendelijke groet, A&E Bakery

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kunnen we u helpen?